ENERGI TIL LIVET

 v/Lotte Djørup

 

 

 

 

 

 

GODE HISTORIER

 

Hej Lotte.

Jeg lovede dig en email, når jeg var kommet på plads:)
Først og fremmest vil jeg sige tusind tak for alt:) Du har givet mig selvtilliden tilbage og selvværdet. Jeg vidste godt at jeg havde det dybt inde i mig, men på grund af nogle ting fra min fortid havde jeg mistet mig selv. Al den snak vi fik, og alle de gode råd jeg fik hjalp mig på den rigtige vej i livet. Jeg ser ting mere positivt nu, men den aller vigtigste ting du har lært mig er at lytte til mig selv og min krop (fordi jeg vidste godt dybt inde i mig selv hvad jeg ville).  Kroppen er helt fantastisk. Den siger fra når noget er galt, og jeg anbefaler alle at købe bogen: Helbred dit liv af Louise L. Hay.
Migrænen er næsten helt væk, og alle de andre små skavanker jeg havde. I dag tager jeg faktisk ikke en panodil mere. Jeg lytter kun efter hvad min krop fortæller mig, og så stopper jeg op, og siger ikke negative ting til mig selv eller jeg løser problemet.  Det kommer an på hvor jeg har ondt.
Til alle jer andre der er lidt skeptiske over denne behandling....Tvivl ikke!!;) Det virker!! Jeg ved godt at I tænker det er løgn, og det kan ikke passe, men sandheden er virkelig at det virker;) Jeg var også meget i tvivl selv i begyndelsen. Jeg tænkte hvad er denne EFT-behandling for noget og healing,  og om det nu kunne virke, og om Lotte kunne hjælpe mig, men som Lotte også lærte mig.....du må lære at stole på universet. Hvis du tror på at gode ting vil ske med dig så sker det også. Du skal bare tro på det! Tro på at ting kan lykkes for dig! Det skete for mig så hvorfor kan det ikke ske med dig? Lotte hjælper dig på vej;) Den rigtige vej:) Man kan næsten ikke forklare det, men Lottes healing og EFT-behandling giver faktisk energi til livet, at tackle stress og de svære tider i dit liv. Det er faktisk nemt nok når du først tror på det, og stoler på at universet vil dig noget godt. Jeg slap (næsten) af med min migræne, tapte ti kilo og fandt mig selv igen. Tak Lotte. Jeg håber at du kan heale alle på samme måde som du har hjulpet mig;) 

Ønsker at være anonym

 

 

 

Tak for rigtig god behandling igår.
Jeg vågnede op med ro inden i og så var jeg rigtig glad blandet med følelsen af lettelse, det er lang tid siden jeg har haft den uden at jeg føler jeg skal tage mig lidt sammen for at være det.
Hovedet er meget bedre end igår så jeg regner med at jeg fik stoppet det.
 
Ha en rigtig dejlig dag
Søde tanker Margit

 


 

 

Kære Lotte


Jeg kan ikke erindre om jeg lovede at give dig en melding om hvordan min eksamen gik. I fald jeg husker galt skader det nok ikke. 

Jeg bestod :-). Formodentlig ikke på mit oplæg, men på opgaven. Til gengæld oplevede jeg at jeg var helt og aldeles ligeglad med at forberede mig. Det var ret underligt og gav mig lidt dårlig samvittighed. Men det var nok noget sundere end den stress jeg oplevede inden.
Jeg tror stadig at jeg har en del at arbejde med og henvender mig nok en gang i nær fremtid igen. Jeg skal starte på kandidatuddannelsen efter sommerferien og vil selvfølgelig gerne gøre det helt anderledes end mine tidligere erfaringer. 

Tak for lån af dine evner :-)

Kh. Katrine

 

Hej Lotte.


Jeg ved ikke om du kan huske mig, men jeg var til en enkel EFT-behandling hos dig tilbage i 2009. Jeg henvendte mig til dig pga. en mildere depression/stress, og vil egentlig gerne starte med at sige tak. Ligeså snart jeg trådte ud af døren, havde jeg det meget bedre og tøvede ikke med at fortælle mine nærmeste, at jeg havde brugt halvanden time med et fantastisk menneske, som brugte så meget af sin tid på at hjælpe mennesker med at løse personlige konflikter, heriblandt mig selv - og det lykkedes. Men efter rigtig mange dårlige hændelser (igen) på meget kort tid, føler jeg at jeg er kørt fast igen. Og problemet er, at jeg ikke ved hvad jeg skal tage fat i først for at få mig selv helt op igen - og det gør mig vred og ked af det. 

Håber du kan hjælpe - igen.
 

 

Kære Lotte, så kommer mit lille bidrag.

Jeg er en ung mand på snart 56 år. Mit arbejde kræver ofte, at jeg skal holde taler eller på anden vis begå mig i større forsamlinger.
Det har hyppigt givet anledning til anspændthed - i nogen tilfælde angst og for meget fokuserende på, om jeg nu også "leverer varen" perfekt.

For nylig skulle jeg holde en tale for den hidtil største forsamling mennesker på dansk og engelsk.
Jeg opsøgte Lotte dagen før. Hun fik mig til at tænke på det forestående projekt og mærke den uro som dette kan medføre hos mig. Samtidig "tappede" Lotte mig forskellige steder på kroppen.

Det forunderlige skete dagen efter. Jeg mærkede den velkendte uro inden jeg skulle op foran de ca. 700 mennesker, men da jeg trådte op på scenen, bemærkede jeg en hidtil ukendt ro og styr på tingene. Selv syntes jeg, at jeg leverede talen i fuldstændig ro og balance med mig selv.

Kære Lotte - tak fordi du tilførte mig en ny viden, som jeg vil gøre brug af i fremtiden.

Kærlig hilsen
Finn

 

 

Tusind tak Lotte, du har fjernet min indre uro og givet mig mere energi.

 

Hilsen

Nete

 

 

Lotte har ved hjælp af EFT på en nænsom måde fjernet nogle indbildte blokeringer. Efter 2 behandlinger kunne jeg fokusere på det rigtige for mig og ikke bruge mine kræfter på at slås mod følelser som angst, skyld og dårlig samvittighed.

Jeg er overrasket over, hvor effektivt EFT virker. Jeg kan på det varmeste anbefale EFT til alle som ønsker at leve autentisk.

Hilsen Michaela

 

Kæreste Lotte - her er mit bidrag til din side...flotte ting der er skrevet allerede!!!!

"Jeg har prøvet mange forskellige former for terapi og behandlinger. Jeg har endda prøvet EFT hos én efter sigende meget dygtig og ret dyr EFT terapeut. MEN af alle behandlinger er den bedste behandling opnået hos Lotte. Hun kan om nogen sit kram! Hun kan med sit skønne væsen få mig til at føle ro og tryghed, sådan at jeg SELV kan finde frem til dét, der forhindrer mig i at at være rolig, ubekymret og glad. Jeg har specifikt opnået indsigt i forbindelse med en forestående skilsmise og klarhed omkring de indimellem frustrerende familierelationer. Det mest fantastiske ved Lottes behandlinger er, at du ikke (som du ofte oplever i traditionel terapi) belæres om at gøre specielle tiltag i din dagligdag eller skrive dagbog eller andre metoder. Nej, du bliver blot lettet i løbet af en behandling og i tiden derefter og opnår derved mere energi og MOD til at være tro mod dig selv. Jeg anbefaler Lotte til alle jeg kan komme i nærheden af"!

Kærligst Julie

 Kære Lotte,
  
Jeg faldt over dette, efter at have været hos dig idag: 

Kender du fornemmelsen af at være sammen med et andet menneske, med hvem du føler dig så godt tilpas, at du tillader dig at slippe facaden og være dig selv?En, der giver dig plads og accepterer dig, som du er. En, der er i stand til at rumme dig og dine følelser, uanset om du er fyldt af sorg, vrede, afmagt, fortvivlelse, overstadig glæde eller hvad det nu kan være. En, der ikke vil forsøge at tale dig til fornuft, tale om noget andet, trøste dig - for at ændre dine følelser - eller blot lukker i og bliver afvisende, fordi dine følelser er for meget.

Det er desværre ikke så ofte, vi møder den slags mennesker. Men når det sker, er det en meget helende oplevelse.
 
Og det er lige præcis sådan et menneske du er. Og jeg er sikker på at det, du har givet mig idag, er en helende oplevelse.
Tak, søde Lotte
 
kærlige og taknemmelige hilsner
Dorte

 

 

Kære Lotte :)
 
Jeg lovede jo, at jeg ville skrive til dig om EFT-behandlingen, men bedre sent end aldrig. Jeg vil bare sige, at det har været et fantastisk møde med dig og din behandling. Jeg føler, at det seksuelle overgreb er blevet en accepteret ting i mig. En ting jeg må leve med resten af mit liv, men det er bearbejdet. Det er ikke længere et mareridt, men et ar, der er pakket ind i en fin, rød sløjfe omkring. Den eftermiddag, jeg var hos dig, var der en flot, flot solnedgang. Jeg ved ikke, hvorfor jeg lagde mærke til det.. Men du skal i hvert fald have 1000 tak for din hjælp - det har i hvert fald givet mig livsmod og mindre frygt.
Du ønskes samtidigt rigtig god bagjul og et godt, sundt og lykkebringende nytår :D
 
Masser af varme vinterhilsener fra
Mette


 

 

Jeg er en mand på 49 år, som efter at ha' haft angst- og konfliktskyhedsproblemer i ca. 30 år, endelig besluttede at få gjort noget ved det, da det i alle disse år nærmest har styret mit liv på en negativ måde. Derfor opsøgte jeg Lotte Djørup i håb om at hendes EFT-behandling kunne hjælpe mig. Og jeg skal lige love for, at det satte skub i tingene, for efter kun tre behandlinger af ca. to timers varighed hver, var alle mine problemer forsvundet som dug for solen. Jeg har fået mit gamle ungdoms-jeg og en masse energi tilbage, hverdagen er blevet lettere og livet er blevet en meget sjovere størrelse at leve. Jeg kan nu sige fra over for andre mennesker, samt få sagt min mening. Så nu lever jeg endelig mit eget liv, og ikke andres. Det er en stor befrielse, og jeg er i dag bare så lykkelig for, at denne korte behandling har givet mig modet på livet tilbage.

 

Hilsen
Jan

 

 

Kære Lotte

Jeg er ret imponeret over EFT og det du sagde - faktisk troede jeg ikke rigtig på det, men det var helt utroligt den ro, jeg fik indvendig af det.

Stor tak fra mig. Jeg ved ikke hvad jeg skulle have gjort, hvis du ikke havde fået mig ned på jorden igen! Jeg nåede frem til at jeg skulle sige JA til nyt job - egentlig uden at gøre noget - bare fordi sådan må det være.

Det er rigtig sundt for mig at prøve noget nyt.

 

Kærlig hilsen

Mette

 

 

Jeg er en mand på 52 år, som fik akut ondt i ryggen. Jeg havde hørt om EFT og kontaktede Lotte Djørup.

Da jeg blev tappet på den fysiske smerte, skete der noget som jeg absolut ikke havde forventet. Lige pludselig stod det soleklart for mig, at den fysiske smerte handlede om en følelsesmæssig belastning, som jeg havde været udsat for gennem et stykke tid og som til sidst endte med at sætte sig i min ryg.

Da jeg fik denne indsigt og hvad denne smerte reelt handlede om, blev jeg meget overrasket og smerten forsvandt fuldstændigt. En fantastisk oplevelse og en enorm lettelse og så bare med en session.

Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg har prøvet EFT.

Taknemmelige hilsner fra Peter

Kære Lotte

Tak fordi du reddede min skiferie – det var helt fantastisk og jeg var slet ikke bange.

 

Knus fra

Sanne

 

Jeg er en kvinde på 79 år, som gennem de sidste 20 år har haft smerter og stivhed i min nakke. Jeg mente selv det var slidgigt.

Men efter en behandling med EFT hos Lotte Djørup fandt jeg ud af, at det overhovedet ikke var slidgigt, men noget følelsesmæssigt, som havde sat sig fast i nakken. Det er helt utroligt, hvad der er sket efter behandlingen med EFT. Jeg har det rigtig godt i min nakke og jeg kan bevæge mit hoved frit uden problemer og det gør slet ikke ondt mere - det er en stor befrielse.

Nu fik jeg blod på tanden, så jeg bestilte en tid mere, da jeg også gerne ville have behandling for mit venstre knæ, som jeg også mente var slidgigt. Hver gang jeg rejste mig op, gik knæet ligesom i baglås. Jeg skulle stå lidt og lirke det lidt frem og tilbage før jeg kunne gå. Men efter 2 behandlinger rejser jeg mig nu bare op uden problemer og kan gå lige med det samme. Endnu engang måtte jeg konstatere, at det var noget følelsesmæssigt. Det er helt utroligt, hvad EFT har gjort for mig – jeg springer rundt som en 60-årig. Livet er bare dejligt.

Bedste hilsner fra

Jytte

Tak Lotte, du har været fantastisk og jeg er meget meget glad 
for de gange jeg har været hos dig.

Knus 
Anne


 

 

 

 

 

 

Målet er intet

vejen er alt

                 af Søren Kierkegaard