ENERGI TIL LIVET

 v/Lotte Djørup

 

 

 

 

 

 

EKSAMENSANGST

 

Omsæt nervøs energi til effektiv handling.

 

Hvert eneste forår melder eksamensangsten sig desværre for mange studerende. Bare tanken om eksamen kan være så angstprovokerende, at du føler frygt og ubehag både mentalt, følelsesmæssigt og fysisk.

 

Kan du nikke genkendende til nogle af nedenstående symptomer - så fortvivl ikke, der er hjælp at hente med EFT – Emotional Freedom Techniques.

 

·         føler dig forvirret og uduelig

·         kan ikke sove

·         ryster inden i

·         svært ved at samle dig

·         har mareridt om eksamen

·         er ukoncentreret

·         ondt i maven

·         hjertebanken

·         du hyperventilerer

·         føler dig svimmel

·         har kvalme

·         føler dig handlingslammet

 

 

Disse symptomer er reaktioner på noget, som underbevidstheden kan huske fra tidligere situationer. Da underbevidstheden og kroppen husker alt, kan den også huske, hvad det er, der har udløst din eksamensangst.

 

Det er vigtigt at være opmærksom på, at det ikke nødvendigvis er traumer, som du med din fornuft forstår i dag. Men uanset hvad det er, der har udløst den, har sindet nøglen til at åbne for disse situationer igen.

 

Med EFT arbejdes der i kroppens energisystem ”alle negative følelser, skyldes en afbrydelse i kroppens energisystem" her går man ind og fjerner spændingen / angsten, så du får frigivet dine ressourcer, som giver dig styrke, overblik, indre ro og troen på dig selv og din evne til at klare eksamen.

Det er ok at være spændt, når man skal til eksamen, men det er ikke ok at være så angst, at du ikke er i stand til at vise, hvad du kan. Du kan nemlig meget mere, end du selv tror.

Jeg giver 25 % i rabat til studerende.